Dag Westgård
Fisk -> Bruschetta med norsk laks
(4 porsjoner)
  • 600 g norsk laksefilet uten skinn og bein
  • 1 små brød av typen panini
  • 4 små løk i halvdeler
  • 1 aubergine i tynne skiver
  • 1 squash i tynne skiver
  • 2 paprika i litt biter
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss balsamico eddik
  • ½ sitron i tynne båter
  • litt frisk oregano
  • litt frisk basilikum
  • salt og pepper

Tilberedning:

Skjær laksen i strimler. Hell olivenolje over laksen og grønnsakene og dryss litt frisk oregano over. La stå en time.

La laks og grønnsaker renne av litt og stek det deretter 5 minutter i stekepanne med høye kanter eller legg det på grillen. Ha over balsamico eddik, salt og pepper.

Del brødet i to og stek det på grillen eller i brødrister.

Server laksen og grønnsakene på brødet og pynt med frisk basilikum og sitronbåter.

Hentet fra aperitif.no